رسانه مستقل تحلیلی-خبری هنرهای تجسمی

«بوف کور»؛ روایتی تایپوگرافیک از جهان تاریک هدایت در گالری علیها

تهران، اردیبهشت ۱۴۰۴ — گالری علیها از جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ میزبان نمایشگاه گروهی تایپوگرافی با عنوان «بوف کور» به کیوریتوری نیلوفر قیصری خواهد بود. این پروژه هنری جسورانه، روایتی نوین از فضای رازآلود و مه‌آلود رمان ماندگار صادق هدایت را از طریق فرم و ترکیب‌بندی حروف به نمایش می‌گذارد؛ جایی که تایپوگرافی به زبانی دوم برای انتقال احساسات و اضطراب‌های نهفته تبدیل می‌شود.

نمایشگاه «بوف کور» نه یک اقتباس مستقیم از متن داستانی، بلکه تلاشی برای لمس فضای روانی و درونی نویسنده از خلال سکوت‌ها، شکست‌ها و خلأهای روایت نشده است. هنرمندان این پروژه با بهره‌گیری از فرم حروف، فضاهای خالی و چینش‌های تجربی، جهانی را خلق کرده‌اند که نه به معنای لغوی، بلکه به زبان حس و خیال مخاطب را به درون تاریکی، انزوا و هراس پنهان هدایت می‌کند.

به گفته نیلوفر قیصری، کیوریتور نمایشگاه: «این پروژه پاسخی است به پرسشی مبهم؛ اگر بخواهیم بوف کور را نخوانیم، بلکه حس کنیم، آن‌گاه چه می‌بینیم؟»

نمایشگاه از ۲۸ اردیبهشت تا ۵ خرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری علیها برگزار می‌شود. مراسم گشایش نیز در روز جمعه ۲۶ اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۲۰ خواهد بود.
گالری در روزهای شنبه تعطیل است.

نشانی: تهران، خیابان شریعتی، نرسیده به میدان قدس (تجریش)، کوچه ماهروزاده، کوچه رمضانیان، ابتدای احمدی‌مقدم (ایزد)، پلاک ۳۱، طبقه اول، نگارخانه علیها
📍 نمایش در گوگل مپ

دیدگاهتان را بنویسید