رسانه مستقل تحلیلی-خبری هنرهای تجسمی

تحولی تاریخی در عربستان سعودی: ترکیب مد، موسیقی و فرهنگ جهانی در رویدادی بی‌نظیر

ریاض شب گذشته میزبان یکی از چشم‌گیرترین رویدادهای سال بود، جایی که عربستان سعودی بار دیگر نشان داد که چگونه از محدودیت‌های مذهبی گذشته فاصله گرفته و به کانونی برای فرهنگ و هنر جهانی تبدیل شده است. الی صعب، طراح مشهور لبنانی، جشن ۴۵ سالگی حرفه خود را در رویداد 1001 Seasons of Elie Saab با ترکیبی از مد و اجراهای زنده ستارگان بزرگ موسیقی جشن گرفت.

سلین دیون، بازگشت پرشکوه به صحنه
سلین دیون، که پس از مبارزه با بیماری سندرم فرد سخت (SPS) دوباره به صحنه بازگشته است، این نمایش را با اجرای آهنگ‌های معروف خود از جمله The Power of Love و I’m Alive به پایان رساند. او در حالی که لباس صورتی درخشان به تن داشت، با مدل‌هایی که از کنارش گذر می‌کردند تعامل داشت و فضایی رویایی خلق کرد.

دیون پیش از اجرا در گفت‌وگویی احساسات خود را به اشتراک گذاشت: «بودن در اینجا برای نخستین بار واقعاً مثل تحقق یک رویاست. الی صعب و خانواده‌اش با سخاوت و محبت ما را پذیرفتند. پوشیدن لباس‌های شگفت‌انگیز او برای من یک افتخار بود، اما ملاقات با او و گفتگو با این شخصیت بی‌نظیر تجربه‌ای فراموش‌نشدنی است.»

نمایش جنیفر لوپز، کاملا بی‌نظیر و پرانرژی
جنیفر لوپز، با اجرای آهنگ‌های پرطرفدار خود از جمله Let’s Get Loud و On the Floor، با انرژی بی‌پایان خود صحنه را تسخیر کرد. او با رقص‌های هماهنگ و حرکات نمایشی مانند پشتک زدن، مخاطبان را به وجد آورد. لوپز، در حالی که لباس‌های خود را به یک لباس درخشان با شنل پر تبدیل کرد، توانست شور و هیجان خاصی به این رویداد ببخشد.

کاملا کابیو، جذابیت گل‌باران شده
کاملا کابیو نیز با اجرای آهنگ‌هایی چون Never Be The Same، Señorita و Havana، بخش‌هایی از نمایش را به جلوه‌ای از زیبایی و طراوت تبدیل کرد. او در بخش تم گل این رویداد به روی صحنه آمد و با صدای جادویی خود مخاطبان را تحت تأثیر قرار داد.

تحولی فرهنگی در عربستان سعودی
این رویداد که بیش از ۱,۰۰۰ نفر از مهمانان را در قلب ریاض گرد هم آورد، نشان‌دهنده تلاش‌های پیگیر عربستان سعودی برای تبدیل شدن به مقصدی برای هنر، فرهنگ و گردشگری جهانی است. حضور ستارگانی چون سلین دیون، جنیفر لوپز و کاملا کابیو، همراه با لباس‌های فاخر الی صعب، تنها گواهی بر تغییرات اجتماعی و فرهنگی بزرگ این کشور است که در چارچوب چشم‌انداز ۲۰۳۰ هدایت می‌شود.

عربستان سعودی که زمانی به خاطر محدودیت‌های سخت‌گیرانه مذهبی شناخته می‌شد، اکنون درهای خود را به جهان باز کرده است و با برگزاری چنین رویدادهای بزرگی نشان می‌دهد که چگونه می‌توان سنت‌ها را با نوآوری و مدرنیته ترکیب کرد.

دیدگاهتان را بنویسید