Notice: Function Elementor\Core\Experiments\Manager::warn_removed_or_hidden_dependency was called incorrectly. Feature mega-menu depends on hidden experiment nested-elements. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 4.3.4 افزوده شده است.) in /home/kasraan/honargardi/wp-includes/functions.php on line 6260
خانه ای که یک روزه چاپ می‌شود! - هنرگردی | Honargardi

رسانه مستقل تحلیلی-خبری هنرهای تجسمی

خانه ای که یک روزه چاپ می‌شود!

در دنیایی زندگی می‌کنیم که روز به روز بر تعداد چاپ شدنی‌هایش اضافه می‌شود؛ البته نه مانند گذشته صرفا روی کاغذ، بلکه این بار از ابزار و خودرو گرفته تا خانه مان دیگر توسط چاپگر زحمتکشی چاپ شده و بدون رخ دادن اشتباهات انسانی تحویلمان داده می‌شود!

معمولا ساخت یک خانه ماهها به طول می انجامد. اما یک شرکت مهندسی در سانفرانسیسکو موفق به ساخت خانه ای در ۲۴ ساعت شد. این خانه که در روسیه است و مساحت تقریبی آن ۳۸ مترمربع است توسط شرکت آپیس کور ساخته شده است. این شرکت که متخصص در پرینت سه بعدی است با استفاده از دستگاه پرینتر سه بعدی متحرک خاصی که قادر به پرینت ساختمان است کل خانه را در عرض ۲۴ ساعت به اتمام رساند. با این که خانه تنها در یک روز و با مخلوط سیمان ساخته شد اما پیش بینی می شود تا ۱۷۵ سال دوام داشته باشد. اما تازه بهترین قسمت ماجرا باقی است! قیمت تقریبی این خانه کمی بیش از ده هزار دلار است. اکنون با تکنولوژی ساخت خانه هایی با پرینت سه بعدی می توان خانه های ارزان و سریع برای بی خانمان ها و پناهندگان نیازمند ساخت.

ویدوی این خانه را در کانال رسمی هنرگردی در آپارات تماشا کنید:

دیدگاهتان را بنویسید