Notice: Function Elementor\Core\Experiments\Manager::warn_removed_or_hidden_dependency was called incorrectly. Feature mega-menu depends on hidden experiment nested-elements. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 4.3.4 افزوده شده است.) in /home/kasraan/honargardi/wp-includes/functions.php on line 6260
منارت فر ۲۰۲۴: تمرکز بر هنرمندان زن منطقه‌ی خاورمیانه و شمال آفریقا - هنرگردی | Honargardi

رسانه مستقل تحلیلی-خبری هنرهای تجسمی

منارت فر ۲۰۲۴

منارت فر ۲۰۲۴: تمرکز بر هنرمندان زن منطقه‌ی خاورمیانه و شمال آفریقا

پنجمین دوره‌ی نمایشگاه منارت فر (Menart Fair)، یکی از مهم‌ترین رویدادهای بین‌المللی هنر مدرن و معاصر، از ۲۰ تا ۲۲ سپتامبر ۲۰۲۴ در محله‌ی مره‌ی پاریس برگزار می‌شود. این نمایشگاه که در سال ۲۰۲۱ توسط لور دوتویل (Laure d’Hauteville) بنیان‌گذاری شد، به نمایش آثار هنرمندان برجسته‌ی منطقه‌ی شام، خلیج فارس و شمال آفریقا اختصاص دارد.

در این ویژه‌برنامه‌ی هنرگردی، گفت‌وگوهای روشنگرانه‌ای با دو هنرمند برجسته داشتیم: خانم لیلا وارسته و خانم مرواید ک. خانم لیلا وارسته یکی از بنیان‌گذاران سیمین پاریس است. او بیش از سی سال است که به معرفی هنر و هنرمندان ایرانی در اروپا اختصاص یافته. در سراسر دوران کاری‌اش، نمایشگاه‌ها و بازنگری‌های متعددی را در گالری‌ها، موزه‌ها و نهادهای فرهنگی معتبر سازماندهی و ارائه کرده است. او هم‌چنین مسئول انتخاب آثار برای چند مجموعه‌ی خصوصی بزرگ بوده است. در گفت‌وگو با خانم وارسته، درباره‌ی هنر ایرانی، ارائه‌ی آن در پاریس و چالش‌های پیشِ روی این حوزه گفت‌وگو کردیم.

همچنین با خانم مرواید درباره‌ی آثار و رویکردهای هنری‌اش گفت‌وگو کردیم و به تجربه‌ها و دیدگاه‌های شخصی‌اش در آفرینش هنر پرداختیم.

دوره‌ی امسال بر صحنه‌ی هنری زنان منطقه‌ی مینا (خاورمیانه و شمال آفریقا) تمرکز دارد، میراث هنرمندان زن پیشگام را برجسته می‌کند و آفرینندگان زن معاصر و نوظهور را به نمایش می‌گذارد.

این رویداد ویژه‌ی زنان، فراتر از مسائل جنسیتی، در پی افزایش آگاهی از غنا و اهمیت صحنه‌ی هنری زنان در جهان عرب و ایران است. این نمایشگاه در گالری ژوزف سن-مری برگزار می‌شود؛ فضایی که پیش‌تر میزبان موزه‌ی پیر کاردن بود.

برنامه شامل میزگردها، ارائه‌های ویدیویی و مشارکت موزه‌ها و نهادهای فرهنگی منطقه‌ی مینا است. حدود ۳۰ گالری، از جمله گالری‌هایی با تمرکز بر هنر و طراحی، در این رویداد حضور خواهند داشت. منارت فر به‌عنوان بستری برای کشف هنر نوظهور و تسهیل تبادل فرهنگی میان هنرمندان و نهادهای هنری بین‌المللی عمل می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید